Beauty

Бюти вдъхновение с Teddy’s Secret

С наближаването на празниците, с Teddy’s Secret решихме да ви подготвим фотосесия с идеи за  празничен грим, в която тя приложи някои от нейните тайни и бюти вдъхновение за приковаващ поглед.
Ии.. /може да ви прозвучи нескромно /, но се почувствах като от корица на модно списание.
Хубаво е, че има хора, създадени за това – да разкриват и подчертават нашите силни страни с лекота. Благодаря, Теди!

Избрахме за мен да ви покажем грим в по-неутрални топли цветове със седефен блясък, който се комбинира изключително добре, както с телесен (нюд) цвят червило, така и с класическото червено червило.Този тип визия се съчетава добре с много тоалети и озарява лицето, придава на кожата здрав и свеж вид, а на очите – повече блясък. А гримът на Теди е в по-студени цветове с лавандулова нотка.
Погрижете се за кожата си с по- специална грижа преди празниците, за да изглежда лицето ви още по-добре. Ексфолираната и почистена кожа става по-гладка, а порите – по-невидими.

Професионалните пигменти Klepach.Pro са изключително наситени минерални пигменти за професионална употреба, създадени от топ гримьора Светлана Клепач. Притежават характерен блясък, заради наличието на финни частици слюда в състава си. Подходящи са за очи, устни и скули. Клепач.Про имат една от най-богатите цветови гами пигменти в света – над 200 различни цвята, 7 типа и 3 различни текстури. И вече са любими сред руските и български красавици в инстаграм, заради умението им да подчертават прекрасно очите.

Използвани цветове пигменти 1, 17, 175, 142, 162   ; 2 цвята тинтове 10,12

Не подценявайте миглите – те придават завършен вид на макияжа и правят погледа още по-изразителен и женствен.

               Със смяната на цвета на червилото – веднага се откроява и втората визия / нищо друго не сме променяли по очите или скулите /

А това изразително омбре- е допълнителна  коса на корда Hairtalk Extencions , която се предлага в „Beautymax experience centre“- салонът, където гримира Теди- в квартал Лозенец, София                                                                                         Сако и блуза – Rose cream           Смятам, че когато жената отделя средства за своята красота, и се възнаграждава за добре свършени неща, така се наслаждава повече на живота и получава повече- с лекота.

         Поздрави !

Роси 

 

Tagged , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.