Fashion

Готини модни предложения – на добър бюджет

Наскоро снимахме за Helene и доста се забавлявахме с различните визии и посланията, които те носят.

Има доста свежи модели- на добър бюджет – до към 50- 60 лв.

Собственичката на платформата зарежда голяма част от дрехите и аксесоарите предимно с марки от Германия и Белгия. А благодарение и на добрата им маркетингова концепция и контакти – може да си позволяват така известната им промоция 39 + 9 лв / при покупка на 1 продукт за 39 лв, има голям избор за друг на цена от 9 лв/, при това на доста хубави неща. Както и да зареждат близо 20 магазина в страната на консигнация. И да докажат, че невинаги ниската цена е за сметка на качеството.

В този пост споделям любимите сетове от сесията.

Мисля и за личния ми стил, до края на лятото да заложа повече на къси панталонки и изчистени тесни поли.. или поне да ги редувам с ефирните рокли, които са превзели гардероба ми, в последно време.

Тези 2 визии стават и за по- разчупено предложение за градинско или вечерно плажно парти, с избор на обувки спрямо дестинацията

   А това са не толкова типични цветове или модели за мен, с които обаче много се харесах: камуфлажно сакенце / не съм привърженичка по принцип на този цвят, докато не го пробвах/ или пък розовите панталони с пискюли, които с подходяща риза седят доста стилно, и дори биха били идеални и за свежа и непринудена бизнес среща.

Бежовото за мен е един от най- стилните цветове, и същевременно ми носи много уютно настроение. А тази рокля е с характерен за мен силует- подчертава тънката талия, и дори, ако кача няколко килца – дава свобода в ханша и позволява да се наслаждаваш по-спокойно на вкусната храна.

Афро мотивите пренасят на сафари в Саваната, а нежната блуза като тази събужда инстинкта на ловеца в Мъжа да преследва и покорява.

Флоралите пък, подчертават мекотата в излъчването и женствеността и носят полъх на цветна градина.

Повече може да видите на страницата на helene .

А вие, кои визии си избрахте ?

Поздрави !

Роси

 

 

 

Tagged , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.