Beauty, My Moments

Здравей Март, детокс- Старт !

Толкова ми е пролетно вече, въпреки зимното време в момента. Еее, то пък ме вдъхнови за няколко небрежни снежни кадри.

А с началото на Март, реших да кажа – Старт! на детокс режим. И то на квантово ниво. А и – не е важно да имаме просто леко тегло, но и да пречистваме организма си периодично, както и душата си-  от нездравословна храна, от незадоволителни отношения..от прекалено използване на социалните мрежи .

Част от моите простички стъпки към това, този месец са :

– Да спра консумирането на тестени и сладки вкусотийки, включително и хляб за 30 дни.

– Сутрин, преди работа, и вечер със запалена свещ и с изключен звук на телефона – по 1 чаша чай с мед. От няколко седмици пия от чайовете Geisha и  Активен и здрав и се чувствам изключително тонизирана. И даже и кожата ми -по-сияйна.

-Да увелича консумирането на вода.

– Преставам да отговарям, понякога от куртоазия, на хора, които се опитват да навлезат повече в пространството ми. Както преставам и аз да отделям внимание за такива, които усещам, че на мен ми отговарят по подобен начин. Нищо лично, или пък трагично – да не можеш да отделяш време за всички, или пък, ако някой, за който си си наумил, че трябва да му бъдеш центъра на Вселената – няма същите намерения.

-Продължавам с масажите. Действат толкова отпускащо и релаксиращо.

– Подарявам още няколко дрехи и чанти , които ще пусна  в групата ми – Мисия щастлива Жена /както наскоро направих и се радвам, че харесахте роклите/

-Подновявам един път седмично посещенията на зумба. Обичам танците и това е чудесна комбинация под звуците на хубава музика – спорт и извайване на стойката.

Това са моите, а какво планирате вие за този месец-за вашата лична мотивация и трансформация ?

дънки  Juicy couture 

пончо – Motivi, пуловер- Esprit, шапка- Guess  – от Fashion Days

Поздрави!

Роси

Tagged ,

2 thoughts on “Здравей Март, детокс- Старт !

  1. Здравей,
    моят детокс е постите този месец, а след няколко дена и житния режим. Реших, че е хубаво човек да се изчисти от нездравословното ядене.

    1. Супер, браво ! Чувала съм мн. хубави отзиви за житния режим..само дето – аз не мисля, че мога да го спазя..Но определено е полезно да си правим пречистване..всеки, по начина, който е най-подходящ. Успех !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.