Fashion, Travel

Когато Луксът и Комфортът имат допирна точка

Забелязали ли сте, че най- лесно получаваме от това, което вече имаме по много ?! Поне при мен е така. От материалните неща например получавам с лекота – екскурзии, и всичко свързано с това, и рокли. Наистина, тези които ме познават- знаят, че буквално съм магнит за тях. Постоянно интересни предложения. Макар че- Юли съм се поспряла и отказах няколко дълги уикенда в любимата ми Гърция.. Сега предимно съм в настроение за красотите на България. Август ще се възползваме от мила покана от  Princess palace , на брега на морето и в Пирин голф, в Банско- любимият ми планински курорт. А есента – ще се потопим в магията на Ориента .

Като цяло, независимо, дали пътувам или съм си в къщи – обичам, когато Комфортът и Луксът имат допирна точка. Не, не е просто  някаква суета / разбира се, че има доза и от нея /, но за мен комфортът си е от много важно значение. Samsonite – за пътуване със стил по света.

Тази рокля ми я взела една приятелка от Истанбул онзи ден.

А уникалните кецове, които получих от Giuliano Gudman– са чудесен акцент към аутфита ми. Много удобни, подчертаващи моята индивидуалност. Ще ги нося с удоволствие. Радвам се, че съм първата, с модел от новата колекция на талантливия  дизайнер, работил 5 години в дизайнерския екип на Louis Vuitton, вече със собствен бранд. Като видях сърцата си казах :

Обичам да чувствам любов в облаците, та чак до небесата..Но също така обичам- да знам, че ми е в краката))

 

 

Поздрави !

Роси

Tagged ,

2 thoughts on “Когато Луксът и Комфортът имат допирна точка

  1. Запази своята индивидуалност,оптимизъм и чаровно излъчване,които са твоите отличителни качества в твоят житейски път! Успех,мила моя!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.