Fashion, Travel

Корфу & Презареждане

Всички ние имаме места и неща, които са ни любими.. Понякога дори и няма специална причина.. но са си ни любими и точка! Та Корфу, /за което вече съм писала /, и още някои от Гръцките острови на мен са ми така. Сякаш усещам прилив на още повече енергия, чувствам се по-красива.. презареждам се. А в комбинация с женски тренинг – „Как да обичам себе си ?“, който бяхме организирали с Наталия Кобилкина и агенцията, където работя – това допринесе още повече за тези мои хубави усещания. Макар че, щастието и хармонията, /както и  хаoса/, са си вътре в нас , и от нас предимно зависи кое „да храним“ и развиваме.

Този път, на това красиво място, бях по-голямата част умишлено без телефона – по- малко социални медии, почти никакво снимане, повече присъствие- Тук и сега. Хапване бавно и лежерно в  типичните гръцки ресторантчета на брега, китайски масажи на плажа, книга в ръка и приятна комуникация.. И въпреки ,че това всичко допринася за усмивката ми, която е най- любимият ми аксесоар, няма как да не споделя, че усещането ми за жена е  по-цялостно в комбинация с красиви дрехи и бижута.

Благодаря  на Dia Bijou by Anastasia за обиците и на Николай Христов от Fashion Life за кадрите, които ми направи)

Дрехите, които избрах за сесията са: ефирна пола от Didro и боди от  My lingerie by provoke  /от първите ми колаборации, като стартирах блога Септември миналата година / .

Сладко от Кум Куат– традиционно растение, характерно за острова, което можете да вземете за подарък

А кърпата за глава, тип тюрбан е от Headknot и защитава косата ми от слънчевите лъчи.

А вие как презареждате и кои са вашите местенца , интересно ми да споделите?

Поздрави !

Роси

 

 

Tagged , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.