My Moments, Travel

Пикник в стил- Parisian mood

Тези от вас, които са били в Париж , и са останали очаровани от красотата и романтиката на града, и от някои семплички неща, премесени с този така известен френски шик, ще ме разберат най-добре- каква е идеята ми на заглавието с полъха на френско настроение.. В случая от язовир Цигов чарк 🙂

Вдъхновена от пикник- грила в БОХО стил  на Bibons и Lidl , реших да ви представя моята идея за пикник. Макар и да нямам претенциите, че имам маниерите на парижанките.. но пък обичам да се вглеждам в детайлите. Помня, когато преди години получих пътешествие до там, и се разхождахме с корабче по Сена, колко много бях впечатлена от начина, по който двойките или цели компании, седяха край стените на канала с кошници с храна и бяло вино в ръка.. Казах си, че един ден ще организирам и аз така – семпла, но елегантна романтика извън града..

Малко след това- тази прекрасна кошница ми дойде подарък от Германия, но само веднъж съм я ползвала и седеше опакована няколко години в гардероба. Но тези дни определено и тя ме вдъхнови за поста ми. Други важни елементи за такова сладко бягство, освен одеяло и любимата храна, са приятно четиво и прибори и чашки. Моля, старайте се да не използвате пластмаса за еднократна употреба.

Аз съм си купила кутия и термос за кафе, изработени от природосъобразен материал с пшенична слама. Моите са от Naturalleaf, но има подобни и в други сайтове.

А кроасанчетата от фурната на Lidl са ми вкусно изкушение, просто понякога обичам да си хапвам по 1- 2, и не изпитвам прегрешение.

И друго, за да се получи истински добре – повече комуникирайте, по – малко скролвайте в телефоните. Това си го припомням и на себе си – признавам, не винаги успявам, но се старая.

Ефирната пола, внасяща повече виталност, е от минала колекция на Didro

Разходката сред Природата винаги зарежда, и за да и се отблагодарим- може да се стараем повече да я пазим, да разчистваме след себе си, да консумираме по- отговорно.. за да я съхраним.

Поздрави !

Роси

P.S : Аз ще участвам на 14 Септември в кампанията – Да изчистим България заедно. А Ти?

Tagged ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.