Beauty, Travel

„Щастлива Жена- и какво ме кара да се чувствам така“

Всяка жена си мечтае за мъж, на който да каже- Ти ме караш да сияя, ти ме караш да летя . Но няма как да привлече и задържи този човек , ако тя самата не – блести – от всякъде – и от вътре, и от вън. Така че, аз вярвам на тази максима – това , което искаш да получиш – дай си го първо ти , другото – ще те намери. Мечтай, копней, искай и действай ! Грижи се за тялото и душата си обичай , и по този начин – най -доброто за себе си привличай .
Аз лично- обичам да се глезя с масаж, с приятно четиво, вкусна, свежа храна, и добавки за здраве и красота . Хубав парфюм, процедури за лице и за коса, и малко шопинг към това. На женски тренинг – да отида- да рестартирам, и за нови неща да се мотивирам. После да събера в куфара малко багаж, и да се разхождам в добра компания по някой старинен паваж. И така -въодушевена и с нови сили заредена, в комбинация с Доброта и Любовта – се чувствам истински , Щастлива Жена, за което мога да кажа -Благодаря !

Публикацията е в сътрудничество със Здравословен и Щастлив Живот , и дерматологично студио за красота Galateya-Petya Delcheva , които се погрижиха с продукти и процедури за чистата ми и свежа кожа, и баланса на тялото ми. Скоро ще пусна бюти пост, с подробности за мезотерапията, която ми предстои – Как повлиява тя на еластичността и младежкия вид на лицето.
Мотиватор и лектор, чиито тренинги с удоволствие посещавам и организираме съвместно понякога в Гърция – Наталия Кобилкина

GIVEAWAY Спечелете подаръци, осигурени от Здравословен и щастлив животпяна за лице , и от дерматологично студио Galateya Petya Delcheva
2 процедури ЕЛЕКТРОЛИФТИНГ ( по 1 на 2 различни човека) с включена рефлексо терапия на стъпала,
2 процедури за стягане и склуптуриране на тялото ( по 1 на 2 различни човека)
1 бр. процедура за цялостен дренаж на тяло
Ще бъдат раздадени на 16-ти и 17-ти Ноември . Подробности на фейсбук страницата ми – Sweet.Rosvite – personal blog

Tagged ,

6 thoughts on “„Щастлива Жена- и какво ме кара да се чувствам така“

    1. Благодаря,Вал! Имам мн.вдъхновение, надявам се да имам повече време да го изразявам и тук )

  1. Много мотивиращо и зареждащо !Направо ми идва да стегна куфара отново и да си подаря поредната доза вълшебство!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.