Events, Fashion

Baby shower

На прекрасно парти- бейби шауър ни събра  Наталия Кобилкина , където беше поканила близки приятелки , по случай предстоящото раждане, които да  влезнем в ролята на орисници на бъдещото бебче и всяка да го нарече с красива дума за късмет.
Чудесна енергия, вълнуващи ритуали, изобилен кетъринг и изискана и вкусна  украса / за която се бяха погрижили от Best Baby 

Стилно,  изобилно и много вдъхновяващо – това е усещането , което ни остави това събиране с Наталка и другите дами.

  Роклята, която избрах е от Didro При всяко посещение в ателието на пловдивската  дизайнерка откривам по нещо за мен )

Наталка показва, че и в напреднала бременност- може да си секси и ни напомня, че бремеността дава още доза красота и Жената цъфти още повече от това. А специалните рокли за бременни Instinct допринасят за подчертаване на женствеността. Това, че в момента е във вихъра си, го доказват и наградите , които получава една след друга – като например интернет Инфлуенсър на годината, корица на модно списание и още куп други неща, които тя ни сподели – й се случват с лекота ..Това показва, че върви в правилната си посока и  мисия .

   с Мисис България Йордана Димитрова

Снимките от събитието са на любимия ни фотограф – Емил Колев

Както нашата домакиня  ни спомена – идните месеци ще се мести със съпруга си Такис да живеят в Атина , и ни покани, живи и здрави, на кръщене лятото там .

Веднага ми дойде идея, която много й хареса. А именно, че така ще може да продължим традицията ни с лятна почивка- тренинг в Гърция с нея и туристическата агенция, където работя..Като доведа групата при нея направо там, и посетим за един ден и близкия остров Саламина. Скоро ще пуснем подробности..но мислим да е към  20- ти Юни- ще има опции с автобус, самолет и собствен транспорт.
Ще правим практики и под Акропола ../ Аз това го свързам , предполагам и тези от вас, които са ходили на  тренинги и чели книги на Лариса Ренар с описанието за Женските енергии ..Момиченце, Любовница, Кралица- Муза и Майка – Домакиня -Преминавайки от едно в друго състояние – така затваряме кръга на Женската сила.

Така че всички , които  имат желание да дойдат с нас, и се интересуват от личностно развитие – могат да следят на сайта й , както и в моята група МИСИЯ ЩАСТЛИВА ЖЕНА

Подрави !

Роси Георгиева

#babyshower

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.