Events

Cars& Coffee

На 02-ри Юни бях поканена на ексклузивно събитие на големия световен автомобилен феномен Cars & Coffee, което се  проведе за  първи път в България. Организаторите Cars&Coffee Bulgaria  се бяха постарали добре и се погрижиха нищо да не ни липсва, за което им благодаря. Първоначално се събрахме на private локация в двора на х-л Риу Правец, където бяха изложени луксозните автомобили. А за доброто настроение имаше хубава клубна музика на живо, ароматно кафе Lavazza и подаръци от тях, и кетринг, с който да се подсладим.

Докато се наслаждаваме на  атмосферата, избирахме  фаворита от колите, който след вкусния обяд, беше обявен. Победителят беше червено Ферари, което и на мен лично най- ми допадна, но имаше и още няколко достойни конкуренти.

Ивентът продължи и следобед в зала „Ефе“, х-л Маринела, където малко по- късно беше достъпен и без специални покани, а срещу предварителна безплатна регистрация в интернет платформа.

Пожелавам на организаторите още много класни събития тук, защото показват, че и в България могат да се случват нещата на по-високо ниво!

Поздрави !

Роси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.