Events

Cars& Coffee

На 02-ри Юни бях поканена на ексклузивно събитие на най-големия световен автомобилен феномен Cars & Coffee, което се  проведе за  първи път в България. Организаторите Cars&Coffee Bulgaria   се бяха постарали добре и се погрижиха нeщо да не ни липсва, за което им благодаря. Първоначално се събрахме на private локация в двора на х-л Риу Правец , където бяха изложени луксозните автомобили. А за доброто настроение имаше хубава клубна музика на живо, ароматно кафе Lavazza и подаръци от тях, и кетринг , с който да се подсладим. Докато се наслаждаваме на  атмосферата, избирахме  фоворита от колите, който след вкусния обяд, беше обявен. Победителят беше червеното Ферари, което и на мен лично най- ми допадна, но имаше и още няколко достойни конкуренти.

Ивента продължи и следобед в зала Ефе, х-л Маринела , където малко по- късно беше достъпен и без специални покани , а срещу предварителна безплатна регистрация в интернет платформа.

Пожелавам на организаторите още много класни събития тук , защото показват, че и в България могат да се случват нещата на по-високо ниво!

Поздрави !

Роси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.