My Moments

Christmas mood On!

Не знам за вас, но мен празничното настроение ме е обхванало още от началото на месеца. И се миксира от  усещането за романтиката и приготовленията по Коледа, до избора на рокли и процедури за красота, суета и бляскаво парти за Нова година .

А и всъщност, когато човек се чувства добре – всеки ден може да е празник, а всяка малка сладост- да носи повече радост .

Та вчера у нас имаше неделно, следобедно- сладкишено- чаено парти, и реших щракнем няколко спонтанни кадри и да ви представя едни от най- оригиналните и вкусни Коледни сладки ..преди да бъдат „опустошени „, някоко минути след това, заедно с други вкусни неща..Както и още няколко леснички идеи, с които да си повдигнем сами духа..докато чакаме подаръците от.. Дядо Коледа ))

Вкусотийките са от сладкарница Криспи – Пазарджик / има ги и в Пловдив / , а светещата Led – декорация е от Лидл /27 лева/, и придава  стилен, но и уютен акцент към атмосферата.

   

Бюти адвент календарите ме връщат в детството, когато с брат ми отваряхме по няколко кутийки с шоколадени  фигурки  наведнъж )) А този, от Nivea , е пълен със свежи и практични козметични изненади , като балсами за устни, душгелчета, рол он и крем за ръце..Какви още други неща – споделям в някои  инстаграм сторита.  Това е първият ми топично Коледен пуловер, взех си от от H&M / 55 лева/. Малчето пък получи екипче от Лидъл.Хо- хо , Отива му, нали ?)  Не само нашите домашни любимци имат нужда от грижи ..Има и такива в приюти, които също се радват, когато някой се сети да йм носи нещо.. Както и нуждаещи се или просто самотни хора, които ще се радват, дори само някой да ги посети..

А Ти, коя благородна каузичка избираш да направиш, за някой покрай себе си ?

 

Посланието , което искам да ви изпратя е : Baby , It’s cold outside..Take care, to be warm- first of all into your   Soul !! / Скъпи мои, навън е студено .. Грижете се , преди всичко на душата ви да й е топличко!

Поздрави !

Роси

Tagged ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.