Events

Cohiba Atmosphere- ексклузивен клуб с аромат на пури и класа

В сряда, 14 -ти март имах много интересен ден, извън офиса – с приятни мероприятия и прекрасна компания. Сутринта започна с представянето на новия ексклузивен клуб за пури Cohiba Atmosphere  Sofia, с Private Lounge зона, с контролиран достъп, само за регистрирани клиенти и за гости с покани за специални събития. Въпреки, че не съм пушачка, няма как да не споделя,че останах много впечатлена от атмосферата, и от цялостната концепцията на мястото, с богата колекция от качествени пури. / А и също едно от най- качественото кафе, което съм пила в България /  .Cohiba Atmosphere Sofia посреща най-високите международни стандарти в сегмента на консиерж услуги, Habanos сомелиерство и дегустации на подбрани напитки и пури.

За удобството на своите гости разполага и с уютна открита тераса, бар част и walk-in умидор, който предлага богатство от ексклузивна селекция със специални и ултралимитирани издания на Habanos.

Определено ще ми е приятно да го посетим отново. А и честно казано, тези пури ги свързвам с определен човек, с който случайно се запознахме на партито на редовните йм клиенти през декември, което от веригата бяха организирали. И така някак си, малко или много- интересът ми към тази култура се засили.

В световен мащаб оперират  144 бутика La Casa del Habano под лиценза на Habanos s.a., като 5 от тях се менажират от „Калиман Карибе“ в България, Албания и Армения, и 14 Cohiba atmosphere , като България представя достойно световната верига

Този  бранд клубове могат да бъдат намерени в Токио, Хон Конг, Прага, Шанхай, Канкун, Банкок, Пудонг, Пекин, Белгия, Кувейт, Буенос Айрес, Хавана, София, както вече и в Тирана.

Пет дни, изпълнени с разнообразни активности,  повече от 2000 гости любители на кубинските шедьоври от над 70 страни .

Фестивалът представя Habanos като символ на традиция и ексклузивност, повишава стойността на целия процес по създаване на кубинските пури и емоцията и насладата от консумацията на най-добрия тютюн в света. Всички активности по време на тази специална седмица целят популяризиране на културата, проследявайки всички процеси: от земеделската част и работата на вегеросите през тютюневите производители, които се грижат за съхранението и отлежаването на продукцията, до майсторството и изкуството на торседора. Всички процеси са изцяло ръчни и изискват изключителни усилия и отдаденост.

Пожелавам ви приятни “ Кубински моменти “ , а тези дни ще пусна пост и за събитието  „Златната игла „, което се състоя същия ден, и на което имах удоволствието да присъствам.

Поздрави!

Роси

Стайлинг :Блуза –Ipekyol  Дънки – модел boyfriend от Koton- не очаквах ,че ще се харесвам толкова добре в тях,тъй като това не е характерен мой стил /Миналата събота от Одрин спонтанно си направих чудесен шопинг на големи намаления/

сако – Didro  обувки – Aldo, от Fashion Days

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.