Fashion, My Moments

Happy birthday, Happy Me

Покрай работата в офиса, пътувания, мероприятия и личен живот- бях оставила малко постовете в блога. Но днес, няколко дни преди рождения ми ден-  ще споделя относно настроението ми и размисли- дали усещам влиянието на тъй наречената „Сатурнова дупка“, която понякога се появявала месец около датата  на раждане.

Честно казано- чувствам се късметлийка, че не ги познавам тези състояния..или поне не си спомням за тях, дори и да съм имала..А и в момента съм толкова приятно заета и удовлетворена, че нямам време- дори и да се замислям за това..Но аз имам едно простичко правило- всеки ден благодаря, дори и за малките неща.И усещам хармония с моята душа.

Друго, което поддържа тонуса ми- са романтичните разходки, с красиви  рокли и разговори с приятна компания, в която като цяло съм обкръжена.Типично женските радости и доза сладости – ми носят мигноведно ободрение и ново вдъхновение.

Към миналото гледам с благодарност- толкова щастливи моменти, хубави взаимоотношения, красиви пътувания и успешни проекти..а тепърва – още толкова много предстоят. Цифрите в годините – не се броят , важното е да се изживяват пълноценно и да се множат.

И така, съвсем скоро, на 25-ти Февруари – ще отпразнувам – Честит Рожден ден, на Мен! Пожелавам си още смислен Живот, много  здраве- на мен и близките ми, любов и още много щастие с Божията благослов !

Photography –  Студио ЕММ

Dress – Didro Fashion

Location – Plovdiv , Kapana

Поздрави !

Роси

Tagged , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.