Fashion, Travel

Marissa- част от поредицата ми „Български брандове, заслужаващи внимание“

Дами и Господа,

Представям ви българския моден бранд Marissa, с който всяка една жена, носейки модели от колекцията, би се чувствала по-красива и по-женствена.

Да, зная, че има и някои мъже, които тук ме следвате. Давам ви и на вас една идея как да си зарадвате приятно половинките 😉

Писала съм и преди това, че ценя старанието на голяма част от българските брандове. И, че с гордост нося български дрехи и аксесоари по почивките и мероприятия. Разбира се, пазарувам и чуждестранни марки.

Но тази година съм повече фокусирана в промотиране на родното производство, и затова започнах рубрика „Български брандове, заслужаващи внимание“

Лятото може вече и да е към края си, но аз искам да ви покажа някои от творенията на дизайнерката и екипа и, понеже са наистина красиви и на доста добри цени, в сравнение с някои други подобни български марки.

А и сигурна съм, до края на годината ще има още слънчеви поводи да бъдат облечени.

В момента има и намаление на някои от тях, и доста от роклите са под 100 лева. А това за една жена, особено, ако е и майка, и домакиня, си е една добра инвестиция.

Този бял гащеризон е едно от доста смелите ми, секси  и същевременно много стилни попадения. Материята е идеална за Есента.

Понеже получих няколко тоалета за пътуването ми до Корфу в средата на Август, реших да подаря в инстаграм- игра тази тюркоазено- сатенена феерия. Определено прикова доста погледи, като я облякох за снимките.

И на 01-ви Септември изтеглих електронно победителката в стори. А за всички участвали има 10 % отстъпка при поръчка до края на годината ( дори и на намалените неща в страницата им. )

Щастлива съм, че с  Natalia Kobilkina и тази година успяхме да спазим традицията за почивка с женски тренинг и готина група в Гърция.
И то пак на Корфу- място пълно с красота, висока енергия, забележителности и романтика.
И то вече с моя агенция RoyalityTravel, в партньорство със софийски тур оператори.

И се получи много добро съчетание- по работа, и почивка с приятели, и презареждане, и снимките..

„Русалската рокля“ – ей така я кръстихме неоновата, докато снимахме на плажа. И за почивката ми в Анталия след това, тя беше от първите неща, които сложих в багажа. Много, ама наистина много ми допада. Подходяща е и за Екзотика.

Тази приятна изненада с мило послание и идея за тоалет в Новогодишната нощ пристигна наскоро, отново от Marissa . Признавам, успя да ме разчувства. Много благодаря!

Удоволствие е за мен да съм посланик на качествената българска мода.

Интересно ми е да споделите някои от вашите родни фаворити ?

Поздрави !

Роси

P.S – Публикацията не е платена. Дрехите, които представям са ми подарени за колаборация в инстаграм. Мнението и вдъхновението за поста и тази рубрика са си изяло мои.

Tagged , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.