Events, Fashion, My Moments, Travel

My NY Fairytale -размисли и благодарности, и нови надежди

Моята Новогодишна приказка – така мога да нарека тазгодишното празнуване. Докато за Коледните празници обичам да има домашен уют и семейни сбирки, за Нова година- предпочитам да сме на красиво място и да има доза суета. Получих подарък 4 нощувки, в х-л Palace , близо до Варна. Аристократичен, строен с класа, през славните години на отминали времена, актуален и днес. И още, както се настанихме на 29-ти, отидохме във външния басейн с топла минерална вода. Докато бях с приятелка и други познати, изведнъж забелязах, че е станало почти здрач и съм останала предимно сама, гледайки морето. Обичам водата – тя е моята стихия.

Върнах се в началото на миналата година, точно на 1-ви Януари бях на същото място.Съзнателно или не- изпращах желания и вълнения, от които помня: да имам отново много интересни пътешествия, не само с агенцията, където работя, ами и покани и от други партньорски фирми. Неподозирайки, или по- точно забравяйки, че в нощта, когато Старата година дава път на Новата, и първите дни от нея – Вселената активно регистрира нашите пориви, и започва да ги изпълнява. И има и по-важни неща, от това постоянно да обикаляш на хубави места. Ее, не че ги отричам, просто сега не са ми основен приоритет. Въпреки, че  са много зареждащи, и тази година отново ще има някои интересни, които с удоволствие ще организирам съвместно )) Разбира се – всеки един ден – е възможност за нови намерения и промени, няма нужда да се чака специален повод. В момента съм доста по- балансирана. А относно равносметката за отметката в календара – изпращам я предимно с благодарности и признателност за всички хубави моменти, и за пълното здраве, с което  ме дари. А желанието, което бях изпратила – започна да се изпълнява още от март – с поканите, съответно: Италия от ТА АБАКС, Великден в Корфу с Panda travel и почивката в Лефкада с Наталия Кобилкина и Tripsy.club . И още други по- далечни предложения, които отказах, или отложих. Много много благодаря, наистина чудесни преживявания !

В личен план – не мога да кажа, че ми е била най – силната година – Не се влюбих, като цяло – не си съобрaзявах ангажиментите с някой мъж /въпреки, че имах желание /. Волно или неволно- имаше наранени и неразбрани /в това число и аз/. Е, това не значи,че нямах и силни моменти и вълнения и в това отношение. Но искрено се надявам скоро и истинската любов да се случи.

Много се радвам, че родителите ми и близките ми са живи и здрави.

В приятелския ми кръг – отново много радости и смях, в което се чувствам истинска късметлийка. Дори в последно време се опитвам да стеснявам кръга, защото всяко приятелство, подобно на другите връзки, си изисква енергия, за да се подхранва. А за голяма част от добрите ми познати и новите хора, които срещам по пътя си- отделям време за тренингите с Наталия и моята голяма нова страст- блога – Sweet.Rosvite .

За 4-те месеца, откакто го пуснах през септември, се радва на интерес и подкрепа, и добих самочувствие и увереност, подобно и с другите неща, с които се занимавам и обичам.И от момиче, което пише и предлага колаборации на някои от брандовете, които харесва, се чувствам успешна блогърка, която избира любими между избралите я. Разбира се, още от началото имах предложения от прекрасни хора, които ме познават и взаимно ни допадат нещата, които правим. И те именно ми бяха – Късмета на начинаещия. Тепърва ще продължавам да развихрям музата си, и надявам се, да ви докосвам и вдъхновявам да откривате и развивате по-добрата част от себе си.

За гала вечерята избрах пола-пачка, наречена „The Sky „, специално изработена за мен от Dia Bijou by Anastasia, със стотици кристали Swarovski. Елегантна и същевременно фешън, която чудесно подчертава тънката талия, и  позволявана човек да си похапне спокойно, без да се притеснява, да не се отрази някое излишно килограмче, натрупано покрай празниците. И изчистен топ в екрю. Благодаря за избора, да съм тяхна блогърка, защото допринесе да се почувствам като истинска модерна принцесa в двореца.В един момент се загледах в многобройните кристали на полата, които приличат на звезди в небето.И за момент се гмурнах в подсъзнанието на моята Вселена, която, както всеки човек си има собствена система.Замислих се – няма нужда да изключваме елементите от нечия система, само, защото ние не ги харесваме. Може да ги приемем и да ги развиваме заедно, или просто да ги подминем, ако крайно не резонират на нашата честота- с благодарност, за това, което сме получили или осъзнали, за някое качество от нашата не толкова светла страна.    Важно е да се грижим за тяло, лице, коса и душа – именно тогава се случват чудесата с лекота.Когато харесваме, приемаме и обичаме себе си. Поставяме си нови задачки, и се награждаваме, като изпълним целта.

Изживявайки малките радости пълноценно, събираме парченца като в цветен калейдоскоп, които са колекцията на нашия живот

Пожелавам ви спокойствие в душата, много вяра в сърцата, парички в хазната и усмивки на лицата!

Бански – PARAMIDONNA

Пола  и Топ-  DIA Bijou

Поздрави !

Роси

 

Tagged ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.