Fashion, My Moments, Travel

Priceless moments in Princess palace

Има места, които действат по-особено на нашите сетива, омагьосват те със своята красота .. Вече съм ви споделяла за някои такива, продължавам с поредицата ми – Любими кътчета.

Princess palace определено също е така. Разположен до спирка Журналист- между Варна и Златни пясъци, в комбинация от близост до шумния курорт и модерния град, и същевременно пазейки някаква отминала романтика , в съчетание с модерния комплекс Лa Mer Residence- допринася още повече за атмосферата , в която се потапяш. И мога да кажа, че престоят ми там, в средата на Август – беше едно от най- прекрасните ми изживявания това лято. И по-скоро, вътре в мен, без някакви специални мероприятия. Но това, лично според мен е най- важното. Един от луксовете, който може да си подарим е – Да се чувстваме – добре. А и аз вярвам в максимата, че Щастливите момичета са най- красиви. А вие ? За което, разбира се комбинацията- слънце, плаж и море, е изпитана рецепта за по-голяма доза хормони на щастието. А още повече, че плажът е частен с удобни шезлонги, които са включени за гостите, и до него има хубав ресторант и кафе. А сутрините домакинствах с порция пържени филийки  ))

Бански PARAMIDONNA

Една от вечерите пък имаше сватба , и за настроението на гостите се грижеше Любо Киров, който аз много харесвам като изпълнител ..И така спонтанно и ние останахме в комплекса, до ресторанта  и се забавлявахме заедно с другите гости. А моята рокля от Didro се вписа идеално в дрескода на партито.

Благодаря на любезните ни домакини за гостоприемството! Радвам се, че избрах- именно това да е едно от местата, които да посетя през отпуската ми, и ако ми хареса – да го отразя.   А към средата на Септември мисля да си подарим няколко дни в любимия ми Созопол. 

 Позрави !

Роси

*Публикацията е в колаборация с Princess Palace Apartment

 

Tagged , , , , , ,

1 thought on “Priceless moments in Princess palace

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.